Graikiška pica stipruoliams
Esu išmėginusi kelis graikiškos picos "topping'ų" variantus su daug skirtingų ingredientų, bet šis, mano galva, yra pats skaniausias: pica paprasta, neperkrauta, sakyčiau, gaivi ir labai išvaizdi :) Stipruolių ją vadinu todėl, kad jai niekad nepagailiu drūtos saujos špinatų ;)
Tiek produktų užteks dviems kvadratinėms picos skardoms, kaip nurodyta pado recepte.
Picai reikės:
- Raudonojo picos padažo (rasite čia: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/raudonasis-picos-padazas-arba-primeris.html);
- 300 g olandiško sūrio;
- drūtos saujos šviežių špinatų;
- 150 g fetos (nors ir iš pigesnių, man pati skaniausia ši:
Paruošimas:
- Padą ištepame raudonuoju padažu, barstome tarkuotą olandišką sūrį, išdėstome kubeliais pjaustytą fetą (ji sūroka, dar nepersistenkite) ir šauname į 200 laipsnių orkaitę. Picai iškepus ant viršaus pribarstome šviežių špinatų (man - kuo daugiau, tuo skaniau).
Štai ir viskas! Jei norisi, galite picą pasigardinti padažiuku iš: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/picos-padazas.html
Komentarai
Rašyti komentarą