Graikiška pica stipruoliams

Esu išmėginusi kelis graikiškos picos "topping'ų" variantus su daug skirtingų ingredientų, bet šis, mano galva, yra pats skaniausias: pica paprasta, neperkrauta, sakyčiau, gaivi ir labai išvaizdi :) Stipruolių ją vadinu todėl, kad jai niekad nepagailiu drūtos saujos špinatų ;)



Picos pado receptą rasite čia: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/pica-gardzioji-is-didziosios-g.html

Tiek produktų užteks dviems kvadratinėms picos skardoms, kaip nurodyta pado recepte.

Picai reikės:
  • Raudonojo picos padažo (rasite čia: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/raudonasis-picos-padazas-arba-primeris.html);
  • 300 g olandiško sūrio;
  • drūtos saujos šviežių špinatų;
  • 150 g fetos (nors ir iš pigesnių, man pati skaniausia ši:
 

Paruošimas:

  1. Padą ištepame raudonuoju padažu, barstome tarkuotą olandišką sūrį, išdėstome kubeliais pjaustytą fetą (ji sūroka, dar nepersistenkite) ir šauname į 200 laipsnių orkaitę. Picai iškepus ant viršaus pribarstome šviežių špinatų (man - kuo daugiau, tuo skaniau). 
Štai ir viskas! Jei norisi, galite picą pasigardinti padažiuku iš: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/picos-padazas.html


Komentarai

Populiarūs įrašai