Barbekiu pica arba Amerikietiška svajonė
Amerikoje barbecue liejasi laisvai - pradedant garsiaisiais šonkauliukais, pica, vištiena, kiaušiniene ir baigiant tradiciniais barbecue vakarėliais. Šios picos receptą, galima sakyti, parsivežiau iš ten. Vieną vakarą apimta nostalgijos tiesiog pamėginau atkurti receptą ir... skonis tikrai priminė Amerikietišką svajonę.
Nors dauguma picų ten storesnės, nei maniškė, visgi lieku prie savojo paduko, kurį rasite čia: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/pica-gardzioji-is-didziosios-g.html
Picai reikės:
Paruošimas:
Nors dauguma picų ten storesnės, nei maniškė, visgi lieku prie savojo paduko, kurį rasite čia: http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/pica-gardzioji-is-didziosios-g.html
Picai reikės:
- Kaip visada - raudonojo picos padažo (http://agnesuzrasine.blogspot.com/2013/11/raudonasis-picos-padazas-arba-primeris.html)
- 350 g olandiško sūrio;
- Barbekiu padažo (naudoju jau paruoštą iš bonkutės);
- Saujelės konservuotų ananasų;
- Vištienos krūtinėlės filė (dviejų puselių; galima naudoti ir jau keptą vištieną ar rūkytą);
- 1 mėlynojo svogūno;
Paruošimas:
- Vištieną supjaustome mažais kubeliais, pabarstome prieskonių ir pakepiname;
- Iškočiotą padą ištepame raudonuoju padažu, išdėliojame plonai pjaustyto svogūno žiedelius, vištieną, apibarstome sūrį. Ant viršaus dedame ananasų gabaliukus ir galiausiai viską apšlakstome barbecue padažu.
- Picą šauname į 200 laipsnių orkaitę ir kepame 15 - 20 min.
Komentarai
Rašyti komentarą