Vištiena su pankoliais ir morkomis
Dar vienas patiekalas super greitoms vakarienėms. Labai patiks mėgstantiems kiniečių virtuvę, bet ir mano 3 metų skanautojas gerai įvertino.
Reikės:
- 400 g vidinės vištienos filė (arba bet kokios dalies);
- 1 šviežio pankolio
- 3 didesnių morkų;
- Curry-mango prieskonių mišinio (arba tiesiog kario, bus be saldaus prieskonio);
- Druskos, pipirų;
- 200 g išvirtų ryžių;
- Sojos padažo;
Ruošiame:
- Vištieną supjaustome juostelėmis, suprieskoniuojame su curry-mango ir bent 15 min pamarinuojame;
- Morkas ir pankolius supjaustome juostelėmis. Morkas dedame į įkaitintą keptuvę, po 5 min dedame ir pankolius, uždengiame ir patroškiname, kol suminkštės. Padruskiname ir papipiriname;
- Vištieną verčiame į kitą keptuvę, apkepiname, po to sumaišome su daržovėmis ir dar kelias min patroškiname. Daržovės neturi išskysti, tai tiesiog stebime, kokia jų būklė;
- Valgome su ryžiais ir sojos padažu.
Ačiū, buvo labai skanu!
AtsakytiPanaikinti