Pasta italiana
Itališkas makaronų receptas iš tikro italo išmoktas. Super paprastas ir super skanus :)
Reikės:
- 1 vidutinio svogūno;
- 1 skiltelės česnako;
- 1 skardinės trintų pomidorų;
- 350 g vamzdelių makaronų;
- Kelios saujos tarkuoto parmezano;
- Druskos, pipirų
Paruošimas:
- Makaronus verdame al dente;
- Svogūną smulkiai supjaustome, su aliejumi pakepiname keptuvėje 5-7 min, beriame smulkiai supjaustytą česnaką ir dar pakaitiname ant mažos ugnies;
- Kai svogūnai suminkštėję, pilame trintus pomidorus, šiek tiek druskos, pipirų ir kelias min maišydami “sušildome”;
- Išvirtus makaronus krečiame į keptuvę, išmaišome, dedame į lėkštę ir gardiname parmezanu, daaug parmezano :)
Galite pamėginti į padažą dėti ančiuvių.
Komentarai
Rašyti komentarą