Tagliatelle makaronai su krevetėmis, graikiniais ir grietinėle
Nusipirkau kartą sanitekse maišą krevečių "papigam" ir turėjau sugalvot, ką su jomis daryti, nes net kameros stalčius sunkiai beužsidarė. Tai va ir sugalvojau :)
Reikės:
Paruošimas:
Siūlau skanauti su baltu vynu :)
Reikės:
- 350 g tagliatelle makaronų;
- 40 g sviesto;
- 1 nedidelio svogūno;
- Sauja lukštentų krevečių;
- Sauja graikinių riešutų;
- 200 ml arba mažo indelio grietinėlės;
- druskos, pipirų;
- parmezano;
Paruošimas:
- Užkaičiame vandenį;
- Svogūną susmulkiname ir pakepiname "ant sviesto";
- Puode 2 min apverdame krevetes, išgraibome jas į keptuvę ir metame virti makaronus;
- Keptuvės turinį paskaniname prieskoniais, pilame grietinėlę, šiek tiek pasmulkintus riešutus ir uždengiame keliom min ant mažos ugnies susidraugauti;
- Tagliatelle dedame į lėkštę, ant viršaus krauname padažo ir apibarstome parmezanu.
Siūlau skanauti su baltu vynu :)
Komentarai
Rašyti komentarą