Pasta italiana

Itališkas makaronų receptas iš tikro italo išmoktas. Super paprastas ir super skanus :)




Reikės:
  • 1 vidutinio svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 skardinės trintų pomidorų;
  • 350 g vamzdelių makaronų;
  • Kelios saujos tarkuoto parmezano;
  • Druskos, pipirų
Paruošimas:
  1. Makaronus verdame al dente;
  2. Svogūną smulkiai supjaustome, su aliejumi pakepiname keptuvėje 5-7 min, beriame smulkiai supjaustytą česnaką ir dar pakaitiname ant mažos ugnies;
  3. Kai svogūnai suminkštėję, pilame trintus pomidorus, šiek tiek druskos, pipirų ir kelias min maišydami “sušildome”;
  4. Išvirtus makaronus krečiame į keptuvę, išmaišome, dedame į lėkštę ir gardiname parmezanu, daaug parmezano :)
Galite pamėginti į padažą dėti ančiuvių.

Komentarai

Populiarūs įrašai